Hiša učenosti LOG-UM

01 421 04 84 | 040 35 26 35 | 041 34 66 34 [dežurni telefon]

info@log-um.org

Kartica zvestobe

Log-um Black Card® je kartica zvestobe, ki jo dobijo naši člani. Član lahko postane vsakdo, ki uporablja pestri program naših storitev.

S kartico zvestobe ti želimo pokazati, da te cenimo. Na izbranih lokacijah imajo vsi njeni imetniki popust na izdelke oziroma storitve. Ob plačevanju računa moraš pokazati kartico zvestobe in osebni dokument.

Log-um te za zvestobo nagrajuje!

Če k članstvu nagovoriš prijatelje ali sošolce, boš deležen popusta na vse naše storitve!

  • če nagovoriš k članstvu 1 prijatelja, prijateljico, sošolca, sošolko, boš deležen 5 % popusta na vse naše storitve

  • če nagovoriš k članstvu 3 prijatelje, prijateljice, sošolce, sošolke, boš deležen 15 % popusta na vse naše storitve

  • če nagovoriš k članstvu 6 prijateljev, prijateljic, sošolcev, sošolk, boš deležen 30 % popusta na vse naše storitve

  • če nagovoriš k članstvu 10 prijateljev, prijateljic, sošolcev, sošolk, boš deležen 50 % popusta na vse naše storitve

Prodajna mesta

Moda [tekstil in obutev]

BeeZee EcoKid by Bianca BeeZee Žvorc

BeeZee EcoKid je otroška linija oblačil, dodatkov in dekoracije za dom in igrač narejena iz organskega, bio nebeljenega bombaža, organskega, bio nebeljenega lana, bombažnih doma narejenih čipk, reciklirane plastike in potiskana z ekološko neoporečnimi barvami.

BeeZee EcoKid so produkti Slovenskega družinskega podjetja. Navdih prihaja iz vesele skrinjice naših babic in tradicionalnih oblačil iz Prekmurja. Oblačila so ročno izdelana [tudi blago je stkano v Sloveniji] in potiskana v Sloveniji za doseg najboljše kvalitete.

Zahteva po unikatnih, zdravih in NE masivno pridelanih stvari iz Kitajske in Indije narašča po vsem svetu. Vedno več mladih inteligentnih mamic želi popolnoma zdrava zabavna oblačila za svoje malčke, ki ne bodo povzorčala kožnega raka, alergij ali kakšnih drugih zdravstvenih problemov.

BeeZee EcoKid ponuja najboljše na trgu: zdrave, naravne, poceni, ročno narejene izdelke, kot so to naredile naše babice. Izdelki so unikatni, varni in zabavni na pogled za starše in malčke. BeeZeeEcoKid je prihodnost otroških izdelkov. Naša in njihova prihodnost je videti čudovito z vami v našem timu širjenja ljubezni do narave, zdravja in kvalitetnih produktov iz Slovenije.

www.beezeeecokid.com

ELFS SLO

Ljubitelji designerskih oblacil pozor! ELFS je uveljavljena hrvaška modna blagovna znamka, ki se je uveljavila tudi v Sloveniji. Oblikovalca blagovne znamke ELFS, Ivan Tandarič [1982] in Aleksandar Šekuljica [1985], sta leta 2009 diplomirala iz smeri modnega oblikovanja na TTF-u v Zagrebu. Znamko sta razvijala vzporedno s študijem. Svoje kolekcije predstavljata v sklopu Cro-a-porter-ja, v zadnjih letih pa sta s svojimi kreacijami prišla na sam vrh hrvaške mode. ELFS je dobil vzdevek »lepa oblačila za lepe ljudi«!

Lesensa d.o.o. je zastopnik ELFS modne blagovne znamke za Slovenijo.

Imetnikom kartice zvestobe, Log-um Black Card®, nudimo 15 % popust na celotno kolekcijo ELFS pri naročilih preko fb strani in/ali obisku v ljubljanskem showroomu.

Lesensa d.o.o.
Avčinova ulica 10, 1000 Ljubljana

@: senka@lesensa.si
www.lesensa.si | www.elfs.si
FB: ELFS SLOVENIA

Notranja oprema

Dom Design – Salon pohištva

Salon pohištva Dom design se nahaja v centru Ljubljane, na Štefanovi 6. Ukvarjamo se z načrtovanjem opreme za stanovanja ter druge ambiente. Naš salon nudi poleg celovite ponudbe pohištva še raznovrstne dodatke za dom in zanimiv darilni program za vsakogar. Zagotovo boste našli kakšen dodatek, ki bo popestril vašo študijsko sobo ali stanovanje.

www.domdesign.si

Lepota in zdravje

Young Mič Styling

Smo ekipa treh izkušnih frizerjev, na lokaciji v centru. Poleg frizerskega dela v salonu smo aktivni še na veliko drugih področjih, kot so snemanja TV reklam za vse večje produkcijske hiše v Sloveniji, redni sodelavci modnih editorialov na revijah Modna Jana in Elle, sodelujemo na photoshootingih z raznimi fotografi iz Slovenije, ter smo vsi aktivni člani Mič Styling Art team-a, kar pomeni, da tudi posredujemo znanje drugim frizerjem v Sloveniji in Evropi. V našem salonu smo vsi specializirani na svojem področju in si delimo pozicije na tehnike oz. koloriste, ki se ukvarjajo predvsem z barvanjem in stiliste, ki so specializirani za striženje.

Young Mič Styling
Igriška 5, 1000 Ljubljana

T: 051 676 333
FB: Young Mič Styling - YMS

Bjuti – studio za nego telesa

Naš studio za nego telesa je zelo v prijetnem, zasebnem ambientu, kjer se lahko sprostite ob soju sveč, prijetni glasbi in vonju eteričnih olj. Zagotavljamo vam,da se boste počutili prerojeni. Izberete lahko med različnimi masažami [ki se izvajajo ročno] osnovni negi obraza, rok in nog ter druge lepotne storitve za telo. Prepustite se spretnim rokam in si odpravite bolečine v mišicah in telesu. Odpravite nespečnost, izboljšate prekrvavitev in predvsem si umirite telo in duha. Storitve se med seboj razlikujejo predvsem po intenzivnosti na določenem delu telesa in namenu, ki ga želimo doseči. Po vašem vonju in glede na vaš tip kože pa izberemo olje, maske, peeling, kreme …

Sestavine izvlečkov rastlin so naravni in imajo blagodejne sprostitvene, blažilne, krepilne, poživljajoče ter številne ostale učinke.

Obiščite nas in se umaknite pred hitrim tempom življenja, sprostite se in pozabite na prenatrpan urnik in stres.

Torej sprostite se …

Bjuti – studio za nego telesa
Ulica Jožeta Jame 12, 1000 Ljubljana

T: 041 931 576
www.bjuti.si

Trening center Izziv

Smo skupina atletov in trenerjev, ki smo svojo drugo športno kariero našli v kettlebell liftingu. Skozi leta učenja in izkušenj smo uspeli sestaviti mlado, a vodilno ekipo na področju kettlebell liftinga v Evropi, o čemer pričajo tako naši rezultati kot rezultati naših atletov in rekreativcev.

V kettlebell liftingu se za vsakega najde nekaj, najpomembneje pa je, da vas osnov nauči rankiran in certificiran trener, saj boste le tako lahko varno vadili in napredovali v najkrajšem možnem času.

Trening center Izziv
Gregor Sobočan
Master Of Sport
Kopna pot 6, 1000 Ljubljana

T: 040 416 762
@: sloveniankettlebellclub@gmail.com
www.kb-center.com

T SPOT studio

Make up za posebne priložnosti:

– maturantski ples
– razgovor za službo
– poroke
– individualni tečaji make upa

T SPOT studio
Vodovodna 99, 1000 Ljubljana

T: 041 245 643 in 040 795 565
@: info@t-spot.si
www.t-spot.si

Gostinske storitve

Zvezda | Kavarna • Bistro • Deli

V naši Zvezdi ste upravičeni do uveljavljanja 20% popusta, vendar le v primeru, če naročite enega od naslednjih menujev:

rogljiček ali pita + topli napitek po želji [kava, kakav, navaden čaj]
torta + brezalkoholna pijača
torta + topli napitek po želji [kava, kakav, navaden čaj]
toast + topli napitek po želji [kava, kakav, navaden čaj]
toast + brezalkoholna pijača

Popust lahko uveljavljate samo zase ob predložitvi Log-um kartice zvestobe.

Popusta ne morete uveljavljati za:
– čaj CHA
– alkoholne pijače
– sladoled in sladoledne kupe
– naročanje celih tort

KAVARNA IN SLAŠČIČARNA ZVEZDA
Hiša sladic

Wolfova 14, 1000 Ljubljana
T: 01 421 90 90
www.zvezdaljubljana.si

Hiša Pod Gradom

V gostilnici, Hiša Pod Gradom, vam poleg izbranih prigrizkov in predjedi, ponujamo samostojne jedi, solate in sladice. Pripravljamo zajtrke in dnevna kosila, ki so na voljo skozi cel dan. Poleg stalne ponudbe, naše goste razvajamo s sezonsko ponudbo, ki se spreminja glede na letni čas. V naši gostilnici vam nudimo možnost najema prostorov za zaključene družbe, poslovne ali družabne dogodke.

Imetnikom kartice zvestobe, Log-um Black Card®, nudimo 10% popust na celotno ponudbo.

Hiša Pod Gradom
Streliška ulica 10, 1000 Ljubljana

T: 031484 369
www.hisapodgradom.si

© 2021 Hiša učenosti LOG-UM