Pogoji poslovanja spletnega portala in hiše učenosti log-um®

Dobrodošli na spletnem portalu za učno pomoč Log-um. Prosimo, da pred uporabo naših storitev natančno preberete naslednje pogoje uporabe. S prijavo ali uporabo naše platforme soglašate s temi pogoji in se zavežete, da jih boste spoštovali.

Dostop do storitev

S strinjanjem s temi pogoji uporabe se zavezujete, da boste uporabljali naše storitve v skladu z njihovim namenom. Dostop do določenih vsebin in funkcij je lahko odvisen od registracije ali plačila.

Uporabniški račun

Pri ustvarjanju uporabniškega računa se strinjate, da boste zagotovili točne in ažurirane informacije. Odgovorni ste za varnost svojega računa in gesla ter za vse dejavnosti, ki se izvajajo preko vašega računa.

Prepovedano vedenje

Z uporabo naših storitev se zavezujete, da ne boste izvajali ničesar, kar bi bilo nezakonito, škodljivo zlonamerno ali del zlorabe . Prepovedano je tudi kršenje pravic drugih uporabnikov ali širjenje vsebin, ki so žaljive, nespodobne ali sovražne.

Intelektualna lastnina

Vsebina, ki jo ponujamo na našem portalu (vključno z besedili, slikami, videoposnetki, programsko opremo itd.), je zaščitena z avtorskimi pravicami in drugimi pravicami intelektualne lastnine. Prepovedano je vsakršno kopiranje, razmnoževanje ali distribuiranje teh vsebin brez našega izrecnega dovoljenja.

Odgovornost

Naš portal ponuja izobraževalne vsebine in inštrukcije, vendar ne prevzemamo odgovornosti za morebitne napake ali netočnosti v vsebini. Z zanašanjem na to vsebino sami prevzamete tveganje glede pravilnosti in ažurnosti gradiv in informacij.

Spremembe pogojev

Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo te pogoje uporabe. Morebitne spremembe bodo objavljene na tej spletni strani. Vaše nadaljnje uporabe naših storitev po spremembah pomeni, da sprejemate in se strinjate s spremenjenimi pogoji.

Prenehanje uporabe

Imamo pravico, da brez predhodnega obvestila prekinemo vaš dostop do naših storitev, če ugotovimo, da ste kršili te pogoje uporabe ali izvajali kakršno koli škodljivo vedenje.

Veljavnost

Ti pogoji uporabe veljajo od novembra 2023 in nadalje, dokler niso spremenjeni ali preklicani.

Z uporabo našega spletnega portala se strinjate s temi pogoji uporabe. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate naših storitev. Za dodatne informacije ali vprašanja nas kontaktirajte preko kontaktnih informacij na naši spletni strani.

Etični kodeks

Etični kodeks hiše Log-um določa visoke standarde, ki jih pričakujemo od učencev in mentorjev v vzgojno-izobraževalnem procesu, ter predstavlja našo politiko glede vedenja in uporabe naše platforme.

Vemo, da šola lahko učencem in staršem povzroča veliko stresa, pritisk zaradi ocen in vpisov na nadaljnje izobraževalne ustanove pa lahko koga premami, da se posluži nelegitimnih ali celo nelegalnih metod za doseganje zastavljenih ciljev. Naša platforma je namenjena temu, da se učenci povežejo z mentorji na varen in sprejemajoč način, kjer jim bomo namesto potuhe nudili podporo in usmerjanje, namesto ravnodušnosti gojili zaupanje in zvestobo.

Log-um ne jamči, da bodo učenci na ocenjevanjih ali za svoje izdelke prejeli določeno oceno. Mentorji so tu za pomoč in podporo, vendar zagotovil glede ocen, vpisov in izpitov ne moremo dati. Prav tako nismo tu, da bi namesto vas pisali šolske izdelke – lahko pa vas pri njih usmerjamo, svetujemo in tehnično pregledamo.

Od inštruktorjev po drugi strani pričakujemo profesionalen odnos do sodelavcev in učencev. Nenadno zapuščanje seje, zamujanje, odpovedi tik pred zdajci in neprimerno vedenje med poukom (zmerjanje, zajedljivost, brezbrižnost itd.) so nesprejemljivi. Komunikacija naj poteka preko naše platforme, potencialne pripombe ali nevšečnosti pa se poskusijo razrešiti najprej znotraj kolektiva in ne neposredno z učencem. Prav tako je strogo prepovedano vsakršno zunanje deljenje podatkov o posameznih učencih ali razglabljanje o njih.

Politika zasebnosti za spletni portal log-um®

Zavezani smo k varovanju vaše zasebnosti. Ta politika zasebnosti pojasnjuje, kako zbiramo, uporabljamo, razkrivamo in varujemo vaše osebne podatke v povezavi z uporabo našega spletnega portala Log-um. Prosimo, da si preberete naslednje informacije in se seznanite z našimi praksami zasebnosti.

Zbiranje osebnih podatkov

Pri uporabi našega spletnega portala zbiramo določene osebne podatke, kot so ime, elektronski naslov, starost, področje učenja ter podatki o učnih potrebah. Te podatke zbiramo, da vam omogočimo dostop do ustrezne učne vsebine in za izboljšanje naših storitev.

Uporaba osebnih podatkov

Vaše osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje prilagojenih inštrukcij ter za obveščanje o novostih, ponudbah ali drugih relevantnih informacijah. Lahko jih uporabimo tudi za analizo uporabe našega portala in izboljšanje naših storitev.

Razkrivanje osebnih podatkov

Vaših osebnih podatkov ne delimo z nepooblaščenimi tretjimi osebami. Vaše podatke lahko razkrijemo samo v primerih, ko to zahteva zakon ali če verjamemo, da je to potrebno za varnost, zaščito naših pravic ali pravic drugih uporabnikov.

Varovanje osebnih podatkov

Uvedli smo ustrezne tehnične, organizacijske in varnostne ukrepe, da zaščitimo vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopom, izgubo ali zlorabo. Vaši podatki se shranjujejo na varnih strežnikih in dostop do njih je omejen le na pooblaščene osebe.

Piškotki in sledenje

Naša spletna stran lahko uporablja piškotke in podobne tehnologije za zbiranje informacij o uporabi in izboljšanje uporabniške izkušnje. S tem se zagotovi prilagoditev vsebine glede na vaše preference.

Vaše pravice

Imate pravico dostopa do svojih osebnih podatkov, zahtevati popravek netočnih podatkov ter zahtevati izbris svojih podatkov (v skladu z veljavnimi zakoni o varstvu podatkov). Lahko tudi kadarkoli prekličete soglasje za obdelavo podatkov ali se odjavite od prejemanja marketinških sporočil.

Spremembe politike zasebnosti

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji kadar koli spremenimo to politiko zasebnosti. Morebitne spremembe bodo objavljene na tej spletni strani. Svetujemo vam, da redno preverjate to stran za posodobitve.

Vaša zasebnost nam je pomembna in si prizadevamo za ustrezno zaščito vaših osebnih podatkov. Če imate kakršna koli vprašanja ali skrbi glede te politike zasebnosti, nas prosimo kontaktirajte preko kontaktnih informacij na naši spletni strani.

12 log-umovih pravil

 1. Bodi točen. Termin inštrukcij začne teči ob dogovorjeni uri, tudi če zamudiš 15 minut ali več.
 2. Termin odpovej pravočasno. Permanentni termin odpovej ob zadnjem obisku ali najkasneje do petka v času obratovalnih ur, priložnostni termin pa najmanj 24 ur pred dogovorjenim terminom, sicer ga bomo zaračunali po veljavnem ceniku.
 3. Med inštrukcijami ne uporabljaj telefona. Uporabljaš ga lahko samo za pridobivanje učnih vsebin z dovoljenjem inštruktorja.
 4. Prinašaj učna gradiva. S seboj imej vse, kar potrebuješ za delo: učbenik, šolske teste, zvezek, pisalo, kalkulator (telefon ni kalkulator!) …
 5. Delaj domače naloge. Učenje bo dalo želene rezultate samo, če boš izpolnil zadolžitve, ki ti jih bo ob koncu ure dal inštruktor.
 6. Ne spreminjaj dogovorjenih terminov. Ko si dogovorjen za 90 minut inštrukcij, je toliko minut zate tudi rezerviranih. Če inštruktorja v zadnjem trenutku prosiš, da bi termin skrajšal na 45 minut, tvoje prošnje ne bo mogel upoštevati.
 7. Ne jemlji knjig iz knjižnice. Za uporabo v Log-umu si jih lahko sposodiš samo v prisotnosti inštruktorja in z njegovim dovoljenjem.
 8. Pospravi za sabo. Prostor, kjer si se učil(a), naj bo tak, kakršen je bil ob začetku učenja.
 9. Uporabljaj toaletne prostore, namenjene strankam, in jih ohranjaj čiste. WC za stranke je ob vhodu v Log-um, tisti v notranjosti pa je namenjen samo zaposlenim.
 10. Pri uri sodeluj ter spoštuj čas in trud, ki ti ga nameni inštruktor.
 11. Ne moti učnega procesa ostalih. Vsakdo ima pravico, da v miru pridobiva novo znanje.
 12. Poskrbi za delujoča spletna orodja. Če se nameravaš terminov udeleževati preko spleta, potem upoštevaj, da mora tehnologija delovati na obeh straneh – pri nas in pri tebi.

Hvala, ker upoštevaš pravila, in veliko uspeha pri učenju.

Datum veljavnosti: 2023-2024. Vse pravice pridržane ©